• Изпълнение на покриви и фасади от титан цинк и каменни плочи!
  • Ако търсите красотата покривните плочи "Ardoise" са Вашето решение!
  • Roofing by experience!

Защо да изберем каменни плочи?

Универсално приложение за покриви и фасади
Практически без ограничение: сгради с покривни наклони от 11° до 90°, обекти на общественото и жилищно строителство, паметници на културата, монументи, архитектурно-покривни обеми с равнинни и пространствени повърхнини - ново строителство и реконструкции, покриви, изпълнени от дърво, метал или бетон.
Естествен материал
Материал създаден от природата преди милиони години. Материал експлоатиран и обработен екологично. Каменните плочи са дълготрайни, здрави, и не пропускат вода. Те са вечни.
Естетика
Чисто екологичен материал от изключително високо качество. Разнообразието от класически и модерни начини на покритие на покриви и фасади придава на всяка сграда уникална естетическа ценност и значение. Покриви и фасади покрити с каменни плочи са вечни, мощни и живи.
Модерна архитектура
Каменните плочи покриват всички модерни изисквания за физика на сградите. Те са в унисон с всички материали, от стъкло до стомана и освежават модерната архитектура с мощни контрасти. Каменните плочи са вечни, но винаги модерни.

Каменни плочи "ardoise"

Наричат ги още плочи от благороден камък или "синьото злато". Възможностите, които предоставят в архитектурно-строително отношение ги правят предпочитан покривен материал. Понякога и единствено възможен за реализация. Покривът изпълнен с покривните плочи от естествен камък, е не само емоционалната представа за дом и успешен завършек на започнатия градеж, той е и естетически издържаният, надежден и вечен архитектурно-строителен елемент. Предимството на камъка е, че предлага едновременно съвременни и гъвкави варианти за визия, за да се създадат невероятни покриви от бъдещето. Те са икономически рентабилни, енергийно ефективни и позволяват невероятна вариативност за архитекти.

От векове, каменните плочи са експлоатирани по чисто екологичен начин. През вековете, материалът се доказал като изключително качествен, и се иползава за покритие на покриви и фасади. Покривните каменни плочи са вечни и винаги модерни. Каменните плочи са материал, който предлага многобройни предимства като цена, качество и дълготрайност. Това е материал, който има възможност за адаптация към всички видове архитектури, форми и наклони, запазвайки перфектния завършек. Става въпрос за съвремен, модерен и екологичен материал, който запазва във времето своите техническите свойства. Плочите удовлетворяват напълно изискванията за естетика - оригиналност на архитектурната пластика, екологичност, универсално приложение - сгради с покривни наклони от 11 до 90 градуса, надеждност и сигурност, лесен монтаж, дълготрайност, икономичност, разнобразност на покривната повърхност и визия.