• Изпълнение на покриви и фасади от титан цинк и каменни плочи!
  • Ако търсите красотата покривните плочи "Ardoise" са Вашето решение!
  • Roofing by experience!

Монтаж на каменни плочи

Различни видове подреждане
"Лозендор" предлага три вида монтаж с каменни плочи-модел "класик", модел "релеф" и модел "диагонал".
Леко натоварване
Натоварването на плочите е изключително малко-28кг/м2. По този начин се олекотява дървената конструкция, което прави каменните плочи предпочитан материал.
Гаранция за качество
Каменните плочи имат 30 години гаранция, но на практика са вечни. Пълният инженеринг на фирмата включва разработка на детайли за всеки индивидуален проект, доставка на материали и изпълнение.
Естетика
Оригиналност на архитектурната покривна пластика. Неповторимост на естетическото въздействие. Каменните плочи имат качеството да си променят цвета в зависимост от светлината.

Покривно и фасадно подреждане с каменни плочи

Монтажът на каменните плочи е едно архитектурно предизвикателство, имайки предвид тяхната равнинност, правилна геометрия и различни форми. Съчетанието на тези компоненти дава възможност за творческа изява на архитектите. Крайният резултат е винаги естетика, сигурност и дълготрайност. Промяната на цвета на плочите в зависимост от светлината е още едно от преимуществата на материала.

Начини на монтаж

За основа на покривното покритие се иползва OSB, хидрофобен шперплат или дъсчена обшивка. Върху нея се полага хидроизолационна мембрана. Следва монтаж на дървена скара от летви и контра летви. Всички летви се фиксират с винтове. Проектираните детайли на водоутвеждащата система се изпълняват последователно и едновременно в съотвествие с технологията на монтаж. Финалният и завършващ елемент са каменните плочи, монтирани и фиксирани с крепежни елементи към дървената скара. В детайлно разработената технология на фирма "Лозендор" се предлагат три вида монтаж-"класик", "релеф" и "диагонал". Пълният инженеринг на фирмата включва разработка на детайли за всеки индивидуален проект, доставка на материали и изпълнение.