• Изпълнение на покриви и фасади от титан цинк и каменни плочи!
  • Ако търсите красотата покривните плочи "Ardoise" са Вашето решение!
  • Roofing by experience!

Защо да изберем титан цинк

Естетичен материал
Благороден и елегантен, титан цинкът е материал който дава живот на най-красивите архитектурни форми, от най-семплите до най-аристократичните, както за старите, така и за модерните.
Дълготраен материал
Титан цинкът е материал с изключителни качества, утвърдил се и използван всеобхватно в строителството. Неговата липса на каквато и да е поддръжка е гаранция за една много добра инвестиция.
Функционален материал
Практически без ограничения за наклон. Приложима е за фасади, скатни и плоски покриви. С елегантната си визия, отлични показатели и всеобхватно приложение, той категорично е материал на бъдещето.
Екологичен материал
Титан цинкът е екологичен материал. Той отговаря на всички модерни изисквания за енергоефективност.

Титан Цинк-Модерно виждане за покрив и фасада

Да построиш или реновираш къща, да придадеш стойност на една срада...все ситуации, в които титан цинкът е очевидният избор. Благороден и елегантен, този материал дава живот на най-красивите архитектурни форми, от най-семплите до най-аристократичните, както за старите, така и за модерните. Преди избиран заради качествата си за здравина и дълготрайност, титан цинкът днес се налага, благодарение на своите естетически и екологични качества.

Креативен материал

Титан цинковата ламарина се утвърждава в съвременното строителство като основен архитектурен елемент. Този материал се адаптира към всякакви проекти, както за покривни покрития, така и за фасадни облоцовки. Той играе със светлината и формите, бидейки в синхрон с всички други материали. Титан цинкът може да бъде доминиращия материал на фасадата или покрива, или да бъде допълващия елемент към другите материали на сградата като дърво, каменни плочи, стъкло, бетон и др. Материалът позволява най-различни креативни форми.

Функционален материал

Освен приложението за фасади и покриви, титан цинкът се използва за всички детайли на покрива и фасадата. Всички тези елементи, изпълнени с титан цинк, придават една качествена естетическа завършеност на сградата, но и дълготрайна водоустойчивост на покрива и фасадата, независимо дали от титан цинк или от каменни плочи.

Дълготраен и екологичен материал

Титан цинкът е материал с изключителни качества, утвърдил се и използван всеобхватно в строителството. Oтговарящ на изискванията за енергоефективност и дълготрайност, материалът се използва успешно както за реновации, така и в новото строителство. С елегантната си визия, отлични показатели и всеобхватно приложение, той категорично е материал на бъдещето. Неговата липса на каквато и да е поддръжка е гаранция за една много добра инвестиция.